Szerverek

DayZ Expansion szerver!

Sziasztok, arra gondoltunk, hogy nyitunk egy kicsit más survival témájú játékok irányába is, ennek első állomása egy új DayZ (standalone) szerver, azon belül is az új Expansion moddal!

A szerver a kezdetekben amolyan nyílt teszt fázisban üzemel, próbáljuk finomhangolni a beállításokat, de wipe-ot már nem tervezünk. Minden észrevételt és javaslatot szívesen fogadunk Facebook oldalunkon és Discord szerverünkön egyaránt.

Elsőnek 100 férőhellyel indulunk és meglátjuk, hogy az érdeklődéshez mérten valamint a játékélményt tekintve szükséges lesz-e ennek csökkentése vagy növelése. A pontos beállításokról mindig a szerver adatlapján találtok friss információkat.

A szerverhez a polaris.hgn.hu:2305 címen tudtok csatlakozni valamint a DayZ Launcher-ben HGN-re keresve megtaláljátok. Javasolt az utóbbi módon csatlakozni, így a launcher egyből telepíti és beállítja a szükséges modokat is.

A DayZ Expansion mod június 1-én jelent meg hivatalosan és rengeteg régóta várt dolgot hozott el a játékba amik jelen voltak korábban a DayZ Arma 2-3 modokban de még hiányoznak a standalone változatból, erős hangsúlyt fektetve a DayZ Epoch modban megismert csapatjátékra. Új járművek, működő helikopterek, motorcsónakok, fejlettebb építkezés és sok más. Újragondolták a térképet néhány helyen, ezáltal egy sokkal drasztikusabb, poszt-apokaliptikus Chernarust létrehozva. A modról további részleteket annak Steam Workshop oldalán találhattok (angol nyelven).