Hírek Szerverek

Ark szervereinket érintő változások

Kedves Játékosaink!

Hosszas tanakodás és több lehetőség átgondolása után arra a konszenzusra jutott a Vezetőség, hogy bár nehéz lépés, de leállítjuk az ARK Modded clustert teljes egészében. Popularitás tekintetében jóval Crossplay alatt van már hónapok óta, az energiaárak nem hogy csökkenni, de nagy valószínűséggel tovább fognak nőni az üzleti szektorban, illetve a lassan érkező új közösségi térkép beüzemelése is kérdéses volt.

Annak a pár játékosnak, akik még ezeken a szervereken tevékenykednek, lehetőséget adunk a migrálásra a testvérclusterre (crossplay), melynek részleteiről a közeljövőben bővebb tájékoztatást fogunk adni.

Terveink szerint két héten belül szeretnénk ezt véghez vinni, ezáltal sok erőforrás felszabadulna így teret adva többek között a fent említett közelgő Fjordur map indításához is.
A dolog itt nem áll meg, szervereink költözni is fognak ebben az időszakban, tehát ez egyben felhívás is a pár napos teljes leállásra.

Utána újult erővel, – számításaink szerint – lag mentesen fogjátok tudni élvezni a megszokott környezetet.

Természetesen ez nem jelenti a modded végleges halálát: az utolsó állapotok mentésre kerülnek, ha egyszer talán úgy alakul ismét el tudjuk indítani, mintha nem is történt volna semmi.

Reméljük az érintett játékosok megértik döntésünk hosszú távú előnyeit.

Köszönettel,
HGN csapat