Hírek Szerverek

Ark szervereinket érintő változások 2.0

Kedves Játékosok!

A múltkori bejegyzéshez kapcsolódóan osztanánk meg veletek most egy-két információt.
előzmények: https://www.hgn.hu/2022/05/07/ark-szervereinket-erinto-valtozasok/

Egyrészt észrevehettétek, hogy nem hirdettük ki a nagy karbantartás időpontját, viszont a két hét már eltelt. Ennek több oka is volt, de másrészt ezeknek köszönhetően lehetőségünk nyílt egy B opcióra. Mit is takar ez?

Új helyszínen és új hardverrel tudunk nekivágni a következő időszaknak, ami azt is jelenti, hogy az előzetes tesztjeink alapján nem csak a lag problémák fognak jelentősen javulni -bár pontosabb képet majd csak akkor kapunk, ha elkezditek aktívan használni is a térképeket-, hanem még a Modded cluster is életben marad!

Bizony ám, a költözés csak a szervereket fogja érinteni, a modded játékosok értékeit nem. Előre láthatólag 48 órás leállással számolunk, a decay rendszer be lesz fagyasztva, így senkinek sem kell problémától tartania.

A The Island szerver indítási gondjai továbbra is feltárás alatt vannak, de valószínűleg nem -csak- nálunk van a hiba.

Az átcuccolás új időpontját nemsokára megosztjuk veletek, ahogyan azt is, a beszerzett gépeknek köszönhetően milyen izgalmas terveink vannak a jövőre nézve… 😉

Továbbá a helyváltozás miatt a szerverek új IP címet is fognak kapni, így a kedvencekhez mindenkinek ismét hozzá kell adnia szeretett térképeit.

Köszönjük türelmeteket!
HGN csapat