Rust szerver

befogadóképesség: 100 fő
elérhetőség: wing-01.hgn.hu:28015
vanilla beállítások, 3500-as térkép méret

Wipe ciklus

Minden pénteken 18:00 után automatikus wipe. Térkép wipe minden héten van, blueprint wipe csak minden második héten – más szóval: páratlan héten csak térkép wipe, páros héten térkép + blueprint wipe van. Ha hónap első csütörtökön a frissítéssel force wipe érkezik akkor a szerver másnap 18:00-ig nem lesz elérhető, viszont másnap automatikusan megtörténik a frissítés és a hétnek megfelelő wipe.

Ha egy frissítés force wipe-ot hoz magával akkor az felülírhatja az aktuális heti wipe-ot, tehát ha páratlan hét van és csak térkép wipe lenne de a frissítés egy force blueprint wipe-ot hozott magával akkor utóbbi teljesül, ilyen esetben következő, páros héten szintén blueprint wipe lesz!

Azt, hogy páros vagy páratlan hét van az alábbi oldalon tudjátok ellenőrizni:
https://milyenhetvan.hu/

Ban rendszer

A szerveren automatikus ban rendszer működik. Ha valakinek 365 napnál frissebb VAC vagy Game banja van steamen akkor az illető automatikusan kitiltásra kerül a szervereinkről. Ha letelt a 365. nap akkor megkereshet minket hivatalos csatornáinkon (privát üzenetet se steamen, se discordon nem fogad a vezetőség) és kézzel levesszük róla a bant – automatikusan nem fog lekerülni.

Akinek összesen 2 vagy több VAC és Game banja van végleges kitiltásban részesül a szervereinkről, őt már kézzel se fogjuk tudni visszaengedni a szerverekre.

Ha valaki nem tartja be a HGN szerver szabályzatot akkor az eset mértékétől és az illető viselkedésétől függően átmeneti vagy végleges kitiltást is kaphat.

Kattints az alábbi csatlakozás gombra, hogy elindítsd a játékot és közvetlenül a szerverünkre csatlakozz:
(csak Steam-en keresztül működik)