Patreon

Patreon oldalunkat itt találjátok.

Sziasztok, a Hungarian Gaming Network csapata elsősorban közösségi játékszerverek (például Rust, Minecraft, Ark: Survival Evolved, Conan Exiles) üzemeltetésével foglalkozik már kb. 6 éve, valamint lanpartyk és kisebb versenyek szervezésével már 5 éve.

Játékszervereink saját szervergépről üzemelnek, melynek a fenntartása és a lanpartykhoz szükséges eszközeink beszerzése eddig teljes mértékben a csapat vezetőinek finanszírozásából történt. Ahhoz, hogy ezeket magas színvonalon tudjuk biztosítani a közösség számára elég szép összegeket kell költenünk rá. A HGN teljesen nonprofit alapon működik, a saját szabadidőnkben, saját költségre üzemeltetjük.

Az évek folyamán többen is megkerestetek minket, hogy hol és milyen módon tudnátok támogatni a munkánkat, hozzájárulni a szerverek működéséhez így arra gondoltunk, hogy elindítunk egy patreon oldalt ahol mindenki egyéni belátása szerint támogathatja a munkánkat. Természetesen a támogatásért cserébe senkinek se tudunk előnyöket biztosítani a szervereinken.

Támogatóink

Rich-7, G/\BE, ZeD, tdavid96, Dyger, GryphoonX, Miki, Kuni-mre, Draco, Mr.Raszta
brizz_vz

Ezúton is köszönjük a támogatásotokat! 🙂

Külön köszönetet szeretnénk mondani McPaul barátunknak aki nélkül most nem tartanánk ott, ahol vagyunk.