Hírek Szerverek

The Front szerver!

Sziasztok!

Örömmel jelentjük be, hogy mától elérhető teszt jelleggel a The Front PvE szerverünk!

A tesztidőszak annyit jelent, hogy lehetnek kisebb-nagyobb kimaradások a szerver elérhetőségében, lehetnek (és lesznek is) folyamatosan változtatások a beállításokban, apránként dolgozzuk ki az adott szerverre vonatkozó szabályzati pontokat (ha szükséges), átkerülhet a szerver más szervergépünkre, változhat a férőhelyek száma (első nekifutásra a maximum beállítható 80 férőhellyel indítjuk el) és hasonlóak.

A szerverhez a játékon belül szerver kereső „Dedicated Server” menüpontjában a jobb felső sarokban lévő keresőben a „HGN” rövidítésre keresve tudtok csatlakozni, jelenleg nem lehet közvetlenül a szerverre csatlakozni IP-vel vagy Steam-en keresztül.

A játék a Steam Early Access programjában 2023 október 11-én jelent meg és egy eddig ismeretlen, új fejlesztő stúdió készíti „Samar Studio” néven.

A játék Steam áruház oldalát itt éritek el, az Epic Games Store oldalát pedig itt. Mindkét áruházból vásárolt klienssel lehet csatlakozni az új PvE szerverünkre.

Alább találtok két kedvcsináló videót a játékhoz, az első a zárt béta trailer volt, a második pedig az early access indulás előtti trailer.